Season of LOVE

It’s February, Love is in the air and because we have two wonderful holidays that celebrate love this month „Valentine’s Day” and „Dragobetele” and at least two excuses to be fullish and impulsive when surprising our love ones I thought it will be interesting to begin a series of posts dedicated to this Season of Love.

Este luna Februarie, Dragostea pluteste in aer si pentru ca avem doua motive minunate de a sarbatori Dragostea in aceasta luna: Ziua indragostitilor si Dragobetele, dar si pentru ca avem cel putin 2 scuze sa fim nebunatici si impulsivi in incercarea de ai surprinde pe cei pe care ii iubim, am hotarat sa incep o serie de posturi dedicate acestui sezon al Dragostei.

So, without further ado, my first choice for this season is an invitation I made last year for a very sweet young couple that found love and share it with the world on a beautiful day of autumn.

Fara alte introduceri, prima mea alegere este o invitatie facuta anul trecut pentru un cuplu tanar si simpatic care a descoperit dragostea si a hotarat sa o impartaseasca cu restul lumii intr-o zi frumoasa de toamna.

Hope you like it, /Sper ca va placut,

Hugs and kisses /Va pup dulce,

Gabi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s