Red and chocolate

What I especially love about my work is the creation part – gathering ideas for a project, trying to make it in a way or another closer to what the client wants, blending it with some of my own until the final result is something that he/she absolutely adores.

Ceea ce imi place in mod deosebit la ceea ce fac este partea de creatie – sa adun idei pentru un proiect, sa incerc intr-un fel sau altul sa ma apropii de ceea ce vrea clientul si sa adaug propriile mele idei astfel incat rezultatul sa fie ceva cu adevarat special.

Oana wanted an elegant card for her Valentine 🙂 and as soon as we put our mind in to it we got the final design in a few days.

Oana isi dorea o felicitare eleganta de Ziua indragostitilor si cum ne-am pus capul la contributie am si obtinut rezultatul in cateva zile.

Această prezentare necesită JavaScript.

I have to say that working with Oana is a lot of fun and the end result is always sweet, daring and glamorous. Nor can it be otherwise for Oana is a very talented young woman. She makes Murano stone jewelry of an incomparable beauty – see more here. She suggested the color combo so I can enter this creation into the RED & CHOCOLATE challenge over the Lodge of jewelry enthusiasts” – sorry for the rough translation :).

Trebuie sa recunosc ca lucrul impreuna cu Oana este mereu distractiv si rezultatul dulce, indraznet si glamuros. Nici nu se poate sa fie altfel pentru ca Oana este o tanara foarte talentata. Ea face bijuterii de o neasemuita frumusete din pietre Murano – vedeti mai multe aici. Ea mi-a sugerat combinatia de culori astel incat sa pot inscrie creatia mea la concursul RED & CHOCOLATE lansat de fetele de la „Loja Pasionatilor de Margele

As you’ve already noticed my Little bijou it’s a handmade couture box with a magnetic closure that holds a Valentine’s Day card inside.
Dupa cum v-ati dat deja seama, Micuta mea bijuterie este o cutie couture, facuta manual cu inchidere magnetica cu o Felicitare de Ziua Indragostitilor inauntru.
Thanks for stopping by,/ Merci de vizita
Gabi

6 gânduri despre „Red and chocolate

 1. Este mai presus de ce as putea sa descriu in cuvinte felicitarea de Valentine’s Day. Te-ai intrecut pe tine si de data asta.
  Este meeeereu o mare placere sa lucrez cu tine, si de fiecare data cand finalizam cate ceva, deja mintea imi zboara catre alte si alte zari :).
  Ne intelegem de minune si facem o echipa super de fiecare data.
  Multumesc mult pentru ca pui suflet de fiecare data in proiectele noastre (nu stiu de unde gasesti atata energie, dar sper sa nu-ti sece izvorul niciodata).
  Efectul a fost pe masura 🙂

  • Cand faci ceva cu placere gasesti mereu energia necesara :). Asa cum spunea o prietena – imi trag energie din ceea ce fac – si asta e minunat. Ma bucur ca efectul a fost pe masura si astept cu nerabdare si alte proiecte pe care sa le finalizam impreuna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s